Sean Paul va lansa in ianuarie un nou album


Sean Paul

Albumul este realizat de unii dintre cei mai prolifici producatori muzicali, cum ar fi Benny Blanco( Katy Perry, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Ke$ha), Rico Love( Natasha Bedingfield, Nelly, Diddy, Usher) si Stargate(Rihanna, Ne-Yo, Chris Brown).

Sean Paul a anuntat titlul viitorului sau album ce se va lansa in ianurie 2012. CD-ul care va putea fi achizitionat incepand cu prima luna din 2012 se va numi ‘Tomahawk Technique’ si va include si super-hit-ul realizat in colaborare cu Alexis Jordan: ‘Got 2 Luv U’, dar si cel mai recent single: ‘She Doesn’t Mind’.

‘Am decis sa numesc albumul ‘Tomahawk Technique’ deoarece semnifica felul in care ‘atac o piesa’, a marturisit Sean Paul. ‘Cand intru in studio sau cand sunt in concert simt ca sunt ca un topor musical, o arma zburatoare muzicala!’

Inarmat cu un nou look si o pasiune energizanta pentru muzica, ultimele luni au fost prolifice pentru artist. Astfel, el a fost producatorul piesei ‘Roll Wid Di Don’ de pe viitorul album ‘Tomahawk Technique’, lucrand si cu artisti ca Cecile, Tami Chynn, Mr. Vegas, Wayne Pitbull, T-Pain, Ludacris, Bob Sinclar, CongoRock, Mya sau Kelly Rowland.

‘Tomahawk Technique’ impinge stilul dancehall la un alt nivel, pastrand sound-ul pop cu care ne-a obisnuit Sean Paul.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone