Secretul siluetei lui Kylie Minogue – un aparat de fitness de 9000 de euro


Kylie Minogue
Multi se intreaba care este secretul prin care vedeta australiana Kylie Minogue se mentine in forma la cei 41 de ani ai sai.

Potrivit dailymail.co.uk, Kylie foloseste Pro 5 AirDaptive, un aparat care contracteaza si relaxeaza musculatura de 50 de ori pe secunda.

Aparatul este utilizat cu succes si de alte vedete: Madonna, Claudia Schiffer, Elle Macpherson. Pro 5 AirDaptive este o inventie a cercetatorului rus Vladimir Nazarov si era initial folosit pentru a preveni atrofierea muschilor si articulatiilor astronautilor.

Mai tarziu, el a fost folosit si de membrii Baletului rus care au descoperit ca vibratiile ajuta la vindecarea leziunilor muschilor precum si la cresterea tonusului muscular.

Trebuie sa recunoaste insa ca si pretul lui Pro 5 AirDaptive este unul pe masura performantelor: 7995 lire sterline (9168 de euro).
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.