“Sentimente Intense”, noul single al lui Pepe este hitul momentului in Romania !!!

1
114

Pepe - Dragostea e un dar

Peste 1.4 milioane de ascultări şi vizualizări, sute de mii de comentarii, mesaje şi aprecieri pe conturile de socializare dar mai ales locul 3 după numai 3 zile în TRENDING pe YouTube, topul general al celor mai populare videoclipuri din Romania şi locul 1 în categoria Muzică, cam aşa arată în cifre, pe hârtie, ceea ce a reuşit să facă „Sentimente Intense” noul single al lui Pepe în doar o săptamâna de la lansare. În teorie a reuşit imposibilul şi de aceea este notabil, având în vedere faptul că piesa a fost publicată şi are susţinerea unui label total independent, labelul propriu al artistului.

Toate aceste lucruri sunt dovada vie a faptului că indiferent de ceea ce s-ar spune, indiferent de conditii şi situaţii, indiferent de ceea ce poate există în „zona gri” a industriei muzicale, publicul şi mai ales părerea lui este ceea ce contează pâna la urmă şi poţi da peste cap absolut totul atâta timp cât îl ai de partea ta.

“Multe cuvinte nu sunt de spus ci doar multumiri. Mulţumesc mult celor ce au ascultat şi au apreciat şi au susţinut piesa de la prima ascultare. Multumesc mult şi prietenilor din partea de media a industriei pentru aceleaşi lucruri. Se pare ca vom avea o vara intensă. Cel mai potrivit refren pentru petrecerile fierbinţi ce vor urma îl ştim deja. J” spune Pepe.

La Industria J este echipa ce s-a ocupat de producţia executivă a piesei şi bineînteles că trebuie menţionată în tot acest context pentru că o bucată importantă din “vină” le aparţine. Pepe a semnat în parte compoziţia alături de Jimmy Dub, Dj Bonne şi Omar versurile fiind scrise de chiar de artist. Pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noii case de producţie şi nici că se putea un început mai frumos.

“Am ştiut că piesa este pentru Pepe de la început, de la primele acorduri şi prima linie melodică şi mă bucur de această colaborare mai ales că pentru La Industria J este un punct în timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio şi sunt absolut convins că e cel mai bun start pe care îl puteam avea în noua formula.” spunea Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Lucian Barbulescu în ROSAMARIA. Este primul clip filmat aici de când locaţia a fost complet renovata. ROSAMARIA este cel mai nou club live ce se va deschide în chiar centrul Bucureştiului şi, mult mai important de atât, este proiectul de suflet al lui Pepe despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. Pregătirile pentru deschidere sunt pe ultima suta de metri totul aratând fabulos lucru ce se poate vedea şi în “Sentimente Intense”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.