SEYA isi surprinde fanii cu o nouă piesa intitulata No Se

0
688

SEYA

Cea mai perfectă interpretă, SEYA își surprinde fanii cu o nouă piesă intitulată „No se”. Noua piesă este în colaborare cu Dj Marvio, iar coregrafia aparține lui Daria Moroz.

Silvia Costache, cu numele de scenă SEYA, este născută în Chișinău, însă a crescut în România. Și-a făcut studiile la Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu” din Focșani, iar este studentă la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea „Hyperion” din București. SEYA a devenit o celebră cântăreață care a câștigat în Rusia, premiul pentru „Cel mai bun artist internațional”.

SEYA s-a născut pe 3 iulie 1996, a participat, la 30 septembrie curent, la decernarea premiilor muzicale de către Russian MUSICBox TV, la Moscova.Interpreta SEYA a reușit să impresioneze publicul prezent la eveniment, atît prin abilitățile vocale perfecte cît şi prin ţinutele seducătoare.Interpreta SEYA are mai multe piese în repertoriul muzical precum ,Chocolata”, Bon Bon, Criminal, Muy loco, Lollipop,Tocame, Sexy Violin, MACHINA.Ea a cîntat alături de interpreta Inna, evenimentul a avut loc pe 29 iunie 2018 în Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.