Single nou: Baboi feat. Lora – In aer

Baboi feat. Lora - In aer

Baboi este un nume cunoscut pentru ascultatorii de hip-hop din Romania. A colaborat cu artisti precum: Puya (“Efectul banului”), Fely (“Nu ma intorc din drum”), Sisu si What’s Up (“Daca vrei”), Bibanu MixXL (“Trece-ne acolo”, “Brigada albastra”).

“Am fost la Karie in studio, am ascultat cateva instrumentale, printre care era si “In aer” pregatita cu tot cu refren si mi-a atras atentia. Am cerut instrumentalul, am scris pe el si am inregistrat. Povestea piesei este reala, este inspirata din relatia in care sunt implicat.Vocea Lorei se muleaza perfect pe acest tip de piesa, ea a facut sa sune totul extraordinar, exact asa cum imi doream si ii multumesc foarte mult pentru ca a fost de acord cu aceasta colaborare!”, a spus Baboi despre single-ul “In aer”.

Pe langa amprenta vocala inconfundabila, Lora a contribuit si la procesul de creatie prin compunerea strofei pe care o interpreteaza. Despre acest single, artista a declarat: “O piesa speciala care m-a cucerit prin sound si mesaj. Sunt foare incantata de aceasta colaborare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.