Single nou: Descemer Bueno, Enrique Iglesias, Andra – Nos Fuimos Lejos (Romanian Remix) ft. El Micha

0
82

Descemer Bueno, Enrique Iglesias, Andra - Nos Fuimos Lejos (Romanian Remix) ft. El Micha

Zilele trecute eram prin UK pornesc televizorul pe MTV Base vad un clip cu Andra vad doua clipuri am zis Andra chiar ii o cantareata foarte buna si a ajuns si peste hotare.In aceasta seara primim mail la redactie ca Andra a lansat o piesa impreuna cu Enrique Iglesias am zis ii o minciuna nu ne-a venit sa credem chiar o piesa foarte reusita probabil ceea mai buna piesa care am ascultat-o in aceasta vara chiar ne place foarte mult si din aceasta seara aceasta piesa este si in playlist la noi.

Nos fuimos lejos a reusit performate uimitoare pe Youtube in primele 24 ore de la lansare, inregistrand peste 1 milion de vizualizari si este pe locul 1 in trending Romania in doar 8 ore de la postarea piesei.

De asemenea, a urcat in trending Youtube si in alte tari, 13-Spania, 27 Italia, 39 Germania, 67 Franta.Multumim echipei din spatele Andra Music pentru munca depusa chiar asa videoclip merita pus pe repeat asa de frumoase ritmuri.

Haideti sa urmarim impreuna clipul de mai jos: Descemer Bueno, Enrique Iglesias, Andra – Nos Fuimos Lejos (Romanian Remix) ft. El Micha – Va dorim vizionare placuta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.