Single nou: Maximilian – Maxim, Am Spus

0
21

Maximilian

Dacă începând de vineri, 18 octombrie, albumul „Maxim, Am Spus!!!” a putut fi ascultat în avanpremieră pe Zonga, începând de astăzi, materialul este disponibil atât pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cât și pentru descărcare pe iTunes.

„Maxim, Am Spus!!!” conține 16 piese, inclusiv hiturile „Sophie” (feat. MefX) și „Domnișoare” (feat. Zhao & Spike), lansate în colaborare cu Music Expert Company, respectiv Red Clover Media, și colaborări cu Grasu XXL, Spike, MefX, Junky, Mitză (Agresiv), DJ Oldskull, Zhao, What’s Up, Deliric și DOC, produse de Mitză (Agresiv),

MefX, Motzu, Keri și Paul Iorga. Albumul este mixat în totalitate de Grasu XXL și Mitză (Agresiv) la Okapi Sound Studio și masterizat de Bunicu’ Magic.

Noul album Maximilian va fi disponibil pentru achiziționare în format fizic din Okapi Sound Store, urmând ca toate detaliile să fie comunicate zilele următoare pe pagina de Facebook a artistului.

„Maxim, Am Spus!!!” este prezentat împreună cu un concept grafic inedit, realizat de Alin Surdu (Artwork) și Matei Pleșa (Foto). Lansarea materialului va fi celebrată alături de ascultătorii Okapi

Sound în cadrul unui concert, care va avea loc duminică, 17 noiembrie, la Colectiv, unul dintre cele mai noi cluburi din București.

Cu aproximativ două săptămâni înainte de lansarea materialului, Okapi Sound a prezentat videoclipul piesei „Zbor cu Parapanta”, single în colaborare cu Grasu XXL – extras de pe noul album Maximilian.

„Maxim, Am Spus!!!” este lansat la exact cinci ani de când publicul a putut asculta primul său proiect solo, „Volumu’ la Maxim…ilian”, care conține piese încă cerute de publicul de la concerte.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.