Single nou: Nadiris & DOMG – Alinare

0
39

Nadiris & DOMG - Alinare

La un an de la debutul în muzică cu “Fructul interzis”, Nadiris revine cu o nouă piesă plină de emoție, “Alinare”. Artista abia ce a terminat filmările videoclipului la noul ei single plin de romantism cu care speră să cucerească inimile fanilor ei.

“Iubirea este întotdeauna răspunsul. Acesta este mesajul care îmi doresc să ajungă la cât mai mulți dintre voi. Iubirea este acel sentiment complex, care nu poate fi definit în câteva cuvinte. Noi oamenii, suntem diferiți, de aceea fiecare persoană iubește diferit și își arată iubirea într-un mod diferit. Iubirea ne face să devenim mai buni, mai permisivi, mai loiali. Iubirea reprezintă înțelegere, respect, sacrificiu și mai presus de toate să poți fi capabil să pui binele persoanei de lângă tine înaintea binelui tău, iar din două suflete să deveniți unul singur. Omul de lângă tine îți poate fi alinare în momentele grele din viața ta”, a mărturisit emoționată solista.

Nadiris a compus o parte din versuri

Versurile piesei, realizate în colaborare cu băieții de la DOMG, Dorian Oswin și Mihai Gruia, ajung direct la sufetul celor care o ascultă, fiind un single îndrăgit încă de la primele acorduri. Este pentru prima dată de la debutul muzical când Nadiris își lasă amprenta personală pe textul melodiei.

“În momentul în care Dorian mi-a arătat linia melodică și mi-a propus colaborarea , am acceptat fără să stau prea mult pe gânduri. În clip este vorba despre iubirea adevărată, care există iar mai devreme sau mai târziu fiecare persoană o va descoperi. Cu toții avem sufletul pereche undeva, trebuie doar să fim dispuși să dăm totul, nu să iubim cu jumătăți de măsură”, a mai spus artista.

„Piesa aceasta o avem în studio de ceva vreme. Eram în căutarea unei voci care să se potrivească și iată că a apărut. Ne bucurăm de colaborarea cu Nadiris pe această piesă și cu siguranță vor mai fi și altele. Sperăm să vă placă piesa noastră și clipul realizat de Daniel Libeg, căruia îi mulțumim pe această cale”, au spus baieții de la DOMG .

Videoclipul, filmat la Barajul Paltinu

Videoclipul a fost filmat la Barajul Paltinu și în împrejurimi. Inițial, cântăreața plănuise să filmeze pe Transfăgărășan, dar cu o zi înainte ca echipa să ajungă în zonă o porțiune importantă din drum a fost închisă din cauza unei avalanșe de pietre.

Machiajul artistei, care a îndurat un soare arzător, a fost realizat de Malvin Isfan, iar de styling s-a ocupat Andreea Iftinca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.