Single Nou: RACHEL REED feat. Alexander Shiva – Reconnect to You


RACHEL REED feat. Alexander Shiva - Reconnect to You

Rachel Reed este la al 3 lea single din cariera si deja se bucura de aprecierea publicului larg. In aceasta vara a cantat alaturi de nume mari ale industriei muzicale internationale (precum Loreen, Carlprit sau Macklemore & Ryan Lewis) la festivalul NRJ Music Tour ce a avut loc in Liban.

Noua piesa intitulata “ Reconnect to you” aduce un mesaj de dragoste in prim plan , avand un sound fresh si dinamic. Piesa este in colaborare cu producatorul muzical Alexander Shiva, care a lucrat si sigle-ul precedent al artistei – “Different Sound” ce a fost foarte bine primit in tari precum Liban, Cipru, Grecia, Turcia, Egipt, etc.

“ Ma bucur ca am lansat aceasta piesa pentru ca ma regasesc cel mai bine in acest stil . Este o piesa care mi se potriveste si sper ca acest lucru sa se transmita si publicului ” ne declara Rachel.

Urmeaza un turneu de promovare al piesei pentru Rachel si noi colaborari cu alti artisti .

Pe Rachel o puteti gasi pe Facebook-ul official :

https://www.facebook.com/rachelreedofficial

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone