Smiley are un succes enorm


Smiley

Smiley este gata sa aplice reteta si la ni­vel international. Piesa lui Love Is For Free a fost licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music, una din primele doua case de discuri la nivel mondial, cu filiale in practic toate teritoriile lumii.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi cu Vincent Birbes, directorul artistic al filialei Sony Music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.

Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu catareata italiana In-Grid si raperul american Sway.

Cum Parisul este orasul indragostitilor, Smiley a profitat de ocazie si a plecat insotit si de iubita sa, Laura Cosoi.

Piesa Love Is For Free a lui Smiley a fost lansata in Romania in toamna lui 2010. Piesa face parte de pe cel mai recent albumul al artistului intitulat Plec pe Marte si a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupand 12 saptamani prima pozitie in topul difuzarilor radio din Romania.

Love Is For Free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit, declara Smiley despre piesa.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone