Smiley are un succes enorm

0
1

Smiley

Smiley este gata sa aplice reteta si la ni­vel international. Piesa lui Love Is For Free a fost licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music, una din primele doua case de discuri la nivel mondial, cu filiale in practic toate teritoriile lumii.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi cu Vincent Birbes, directorul artistic al filialei Sony Music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.

Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu catareata italiana In-Grid si raperul american Sway.

Cum Parisul este orasul indragostitilor, Smiley a profitat de ocazie si a plecat insotit si de iubita sa, Laura Cosoi.

Piesa Love Is For Free a lui Smiley a fost lansata in Romania in toamna lui 2010. Piesa face parte de pe cel mai recent albumul al artistului intitulat Plec pe Marte si a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupand 12 saptamani prima pozitie in topul difuzarilor radio din Romania.

Love Is For Free este o piesa care te face sa te simti bine. Are un mesaj simplu si frumos: dragostea e peste tot si nu costa nimic. E cea mai usoara metoda sa fii fericit, declara Smiley despre piesa.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.