Soundland si Alexandra Ungureanu lanseaza o noua varianta a piesei “Atat de Usor“, alaturi de trupa the dAdA!

0
6

Soundland feat. Alexandra Ungureanu - Atat de usor

După ce în urmă cu doar două luni, Soundland, noul proiect KAZIBO Music, și Alexandra Ungureanu lansau „Atât de Uşor“ – o piesă misterioasă, romantică, în care se întrepătrund mai multe stiluri muzicale şi interpretată în colaborare, artiştii au o veste bună de împărtăşit cu toţi fanii lor!

Astfel, piesa „Atât de Uşor“ este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, aflându-se în top 10 MediaForest România – topul celor mai difuzate piese pe radiourile locale. În acest context, Soundland şi Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice şi mai respectate voci din România anunţă cu drag o nouă variantă a piesei lor, „Atât de Uşor“.

Alexandra şi Soundland au interpretat 100% live piesa „Atât de Uşor“, împreună şi cu băieţii de la The dAdA, artiştii lansează oficial această variantă live a piesei.

Astfel, fii cu ochii pe Alexandra si Soundland, pentru că noua versiune a piesei „Atât de Uşor“ – este vorba despre varianta 100% live a piesei, extrasa din cadrul unui concert pe care artisa l-a sustinut intr-un club din capitala alaturi de trupa the dAdA, ca live support band.

Mai mult, noutăţile nu se opresc aici, iar Alexandra Ungureanu demonstreză că are o vară über-plină şi că luna septembrie vine cu multe surprize. După ce a lansat campania „Music in pROgress“, primul proiect pop simfonic independent din România care a fost realizat alături de orchestra „Nora Denes Symphonical“, formată din muzicieni profesionişti, dascăli şi elevi ai Liceului de Artă din Baia Mare, Alexandra anunţă acum cel de-al patrulea videoclip din cadrul acestui proiect. „Ultima piesă din proiectul promite o surpriză celor care ascultă muzica mea încă de la începuturi. După nenumarate remixuri facute pentru aceasta piesa, ea revine într-o scriitura foarte rafinată, aparținând Norei Deneș. Cred ca este și clipul cel mai artistic, dintre cele 3 realizate de Paula Onet pentru acest proiect. Abia astept lansarea!”, afirmă Alexandra.

Alexandra Ungureanu are o vară plină de surprize cu care îţi va alinta auzul. Urmăreşte-i pagina de Facebook https://www.facebook.com/AlexandraUngureanuOfficial şi fii la curent cu toate noutăţile ei!


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.