Soundland si Alexandra Unugreanu lanseaza “Atat de Usor”

0
13

Soundland feat. Alexandra Ungureanu - Atat de usor

‘Atat de Usor’ este titlul noului single Soundland, un nou proiect KAZIBO Music, in colaborare cu Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci din Romania.

Piesa propune un mix de stiluri muzicale, o piesa ce pune in valoare timbrul special al Alexandrei Ungureanu si ne introduce in lumea muzicala a celor doi DJ Soundland, Andy Platon si DJ Kaleia. Videoclipul in regia lui Slava Sarbu, completeaza vizual mesajul piesei si ne-o dezvaluie pe Alexandra Ungureanu intr-o ipostaza mult mai senzuala.

“Atat de Usor” este o piesa care mi-a placut de la prima ascultare, o piesa in limba romana cu un mesaj puternic de dragoste si un instrumental ritmat’ a declarat Alexandra Ungureanu.

Soundland, noul proiect Kazibo Music, este pregatit sa cucereasca topurile muzicale nationale si internationale printr-o serie de colaborari surpriza atat cu artisti locali, dar si cu artisti internationali.

‘Soundland este un proiect de suflet la care am lucrat foarte mult, avem o serie de piese compuse in studiourile KAZIBO Music pe care urmeaza sa le lansam in perioada urmatoare.’ au declarat cei doi DJ, Andy si DJ Kaleia.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.