Stefan Banica beneficiaza de un ‘one shoot’ videoclip


Stefan Banica

Ne-am obisnuit sau nu, clipurile de azi sunt inlantuiri de cadre obositoare, uneori in contratimp cu beat-ul si depasind chiar notiunea de nonconformism.

Marian Crisan a simtit nevoia de o schimbare si propune o veche tehnica de filmare pentru videoclipul piesei Gustul Dragostei, a doua piesa promovata de pe discul lui Stefan Banica, dupa Super Love.

Marian Crisan este regizor si a fost nominalizat la premiile Gopo de anul acesta. El a folosit o tehnica speciala de filmare. Se numeste one shoot. Nu se monteaza nimic, nu se taie nimic, trebuie sa tragem de mai multe ori pana e perfect de la un cap la altul, a declarat Marian Crisan pentru ProTV.

Despre single, Stefan declara : E primavara, e un sentiment de prospetime, de noutate si cel mai frumos e atunci cand reusesti sa pastrezi aceasta prospetime. Dragostea face parte din viata, iar, cu trecerea timpului, nu stii in ce punct ajungi.

Viodeoclipul Gustul Dragostei va fi lansat intr-o saptamana pe posturile TV.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone