Stefan Banica beneficiaza de un ‘one shoot’ videoclip

0
1

Stefan Banica

Ne-am obisnuit sau nu, clipurile de azi sunt inlantuiri de cadre obositoare, uneori in contratimp cu beat-ul si depasind chiar notiunea de nonconformism.

Marian Crisan a simtit nevoia de o schimbare si propune o veche tehnica de filmare pentru videoclipul piesei Gustul Dragostei, a doua piesa promovata de pe discul lui Stefan Banica, dupa Super Love.

Marian Crisan este regizor si a fost nominalizat la premiile Gopo de anul acesta. El a folosit o tehnica speciala de filmare. Se numeste one shoot. Nu se monteaza nimic, nu se taie nimic, trebuie sa tragem de mai multe ori pana e perfect de la un cap la altul, a declarat Marian Crisan pentru ProTV.

Despre single, Stefan declara : E primavara, e un sentiment de prospetime, de noutate si cel mai frumos e atunci cand reusesti sa pastrezi aceasta prospetime. Dragostea face parte din viata, iar, cu trecerea timpului, nu stii in ce punct ajungi.

Viodeoclipul Gustul Dragostei va fi lansat intr-o saptamana pe posturile TV.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.