Teodora Sava lanseaza cel de-al doilea single oficial „Never Enough”

0
100

Teodora Sava, una dintre cele mai bune voci din noua generaţie şi nu numai lansează „Never Enough” piesă pe care o descoperim direct cu videoclip:”Never Enough” vine la numai 6 luni de „FIRST” primul single oficial şi astfel avem confirmarea faptului că Teodora este aici ca să rămână şi să se impună.

Ca şi în cazul primului single este de remarcat faptul că totul este făcut în regim independent, fără sprijinul activ al vreunui label. Atât producţia muzicală cât şi cea video au fost făcute total INDIE. Compoziţia şi versurile îi aparţin Teodorei şi pe partea de producţie a lucrat cu Adrian Radu cel se face vinovat şi de producţia la „FIRST”, în timp ce videoclipul este semnat de Marius Dobre şi Jonny Vieco.

Piesa „Never Enough” este plină de emoții profunde, care detaliază sentimentele personale, dar și experiența universală a iubirii. Piesa surprinde o perioadă din viața artistei, în care a iubit profund, dar a simţit lipsa sentimentului reciproc. Teodora spune „Nu mă așteptam să lansez această piesă. Scopul său inițial era să-mi descarc furia și tristețea in forma unor versuri, pentru că așa pot scăpa cel mai bine de supărare. Când am vrut să-i adaug o melodie, am vrut totuși să nu fie prea dramatică, să am o concluzie increzatoare, că într-adevăr, el nu mă iubește suficient, dar am încercat destul și acum e momentul sa mă vindec. Acesta este principalul mesaj al melodiei.”

Pe Teodora o cunoaştem de la NEXT STAR acolo unde a ridicat o ţară întreagă în picioare începând cu juriul în momentul în care a cântat Listen de la Beyonce. A fost un moment excepţional care a rămas întipărit în memoria tuturor iar zecile de milioane de vizualizări făcute pe conturile de socializare confirmă acest lucru. Pepe, Lora, Maria Cârneci şi Vasile Murariu dar şi o ţară întreagă au declarat-o extraterestră lucru care s-a repetat câţiva ani mai târziu şi la X FACTOR când a arătat încă o dată dacă mai era cazul faptul că este una dintre cele mai bune voci din noul val.

Între timp, Teodora a continuat să se pregătească pentru ceea ce înseamnă cariera sa muzicala şi-a continuat studiile. A terminat deja George Enescu unde a studiat flaut pian şi canto jazz şi in prezent este la Londra la British and Irish Modern Music Institute, la specializarea Music Performance și Music Business ceea ce ne face să înţelegem exact cât de serios ia lucrurile în ceea ce priveşte ceea ce vrea să facă mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.