The Colours lanseaza varianta acustica a piesei ”Two Of Us”


The Colours

Într-o după amiază relaxantă, băieții de la The Colours au invitat câțiva prieteni la studio și într-o atmosferă pozitiva si liniștită, au cântat ‘Two Of Us’ altfel, într-o versiune pe care ei au îndrăgit-o și speră să o îndrăgească și fanii lor.

Formată din Laurenţiu Niculescu la voce, producătorul muzical al Antenei 1, Andrei Manea la chitară, Sebastian Badiu la clape, Radu Dumitriu la chitară bass şi Florin Vasile la tobe, trupa aduce de fiecare dată pe scenă, fie că este vorba de concerte sau emisiuni tv, un sound şi o energie electrizantă, fiecare membru concetrând în acest proiect un cumul masiv de experienţă.

Single-ul “Two Of Us” a fost co-produs cu Deepside Deejays sub tutela Metropolitan Records, trupa declarând că este foarte mulţumită de rezultatul obţinut în studio şi de energia frumoasă de lucru din timpul procesului de creaţie şi înregistrări.

Piesa “Two Of Us” este despre căutarea dintre doi îndrăgostiţi, despre jocul existent în orice relaţie care este la început şi acea energie debordantă a libertăţii.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.