Tonik Obiektiv feat. Navi & Gani – Generatia ’80

0
116

Tonik Obiektiv a lansat alături de NAVI și Gani a.k.a Michelle Cypher un nou single însoțit și de un videoclip, pentru piesa “Generatia ’80”.

Versurile piesei au fost scrise de către Tonik, NAVI si Michelle Cypher, iar instrumentalul îi aparține lui Teodor Gemanar. Înregistrările audio și aranjamentul s-au efectuat la CGR Studio, avându-l la butoane pe Răzvan Niță (Domnul G). Mixajul și masterizarea proiectului au căzut în sarcina lui Andrei Dafin (DaffOne).

Melodia este inclusă pe E.P-ul „Vibrații” lansat de Tonik pe 17.05.2024, acesta fiind disponibil în format fizic CD, dar și pe toate platformele de streaming.

Videoclipul a fost regizat de Robert Bratu, iar de conceptul video s-au ocupat Tonik Obiektiv și Robert Bratu. Proiectul video este realizat în colaborare cu TROTTY.

Am început să scriu pentru acest song în momentul în care am primit instrumentalul de la Teodor Gemănar, vibe-ul acestui beat m-a teleportat în timp pentru 15 minute, exact durata în care am scris strofa cu care am demarat acest minunat proiect.”, spune Tonik Obiektiv.

Pentru mine, „Generația ’80” e fix doza de nostalgie și speranță de care aveam nevoie. Lucrând la piesa asta cu Tonik Obiektiv și cu Gani mi-am adus aminte de valorile reale, bucuriile mici și visele mari cu care am crescut cu toții – și am pus în balanță cum ne-au schimbat anii, cum ne-am maturizat și ce a rămas la fel, în drumul nostru prin viață. Chiar dacă eu sunt născută în 1990, am prins anii frumoși în care lumea se schimba o dată cu noi, în care derulam casetele cu creionul, ne uitam la Sailor Moon și telenovele prinzând posturi cu antena „pe nașpa”, purtam blugii și tenișii până se rupeau, iar zilele de vară păreau interminabile și totul părea posibil dacă ne doream cu adevărat. Cu asta mi-ar plăcea să rămânem cu toții, cu puterea de-a privi lumea cu bucuria, uimirea și curajul unui copil, să găsim o scânteie de frumos în orice, să nu rămânem resemnați la nimic – pentru că lucrurile încă se schimbă în bine o dată cu noi și visele se îndeplinesc, toate la timpul lor.”, povestește NAVI.

Mă știu cu Tonik de peste 15 ani și aveam în plan o colaborare de ceva vreme. Totul s-a aliniat astfel încât un subiect mai potrivit nici că se putea, având în vedere vibe-ul nostalgic pe care l-am avut dintotdeauna. Cu sufletul, dar și ca muzică preferată și stil vestimentar m-am menținut „cu cheia la gât”, deci nu a fost deloc un efort să mă transpun în perioada aia când mi-am scris strofa. Tonik creează foarte frumos tabloul întregii generații născute pe parcursul anilor ’80, Navi e cireașa de pe tort cu vocea ei caldă și paralela trecut-prezent, concept pe care beat-ul lui Teodor Gemănar îl ilustrează exemplar, iar Robert Bratu a reușit să surprindă vizual la fix filmul acelor

vremuri, încât, preț de o zi, am fost liberi să ne simțim din nou copii. Big up tuturor și îi mulțumesc lui Tonik pentru invitație!”, a declarat Gani a.k.a Michelle Cypher

 

Despre Tonik Obiektiv:

Tonik Obiektiv este Artist, Compozitor, Fondatorul, realizatorul si prezentatorul emisiunii online Marpha Hip Hop și moderatorul podcast-ului CGR Live. Tonik Obiektiv a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum: Grasu XXL, Dana Marijuana, Doddy, Cristina Spatar, Guess Who, Shobby, Cortes, Roxana Andronescu (Spin), DJ Undoo, Anonim, Mr. Levy, DJ Power pe Vinil, DJ WicKeD, DJ Nasa, DJ Amily, Tigaie (Royala Mare), Angeles, Mario V, Sotto Inteso, Barac, Dizzy (Morometzii), DJ Sonia (Veritasaga), Myc Ripley (SUA), Lion Messager si multi altii.

Social Media:

www.instagram.com/tonikobiektivoficial

www.facebook.com/tonikobiektivoficial

www.tonikobiektiv.bandcamp.com

www.youtube.com/marphahiphoptv

www.audiomack.com/tonik-obiektiv

Despre NAVI:

NAVI este cântăreață și compozitor. Și-a făcut debutul solo în 2014, cu piesa „Picture Perfect”, iar în 2017 a apărut albumul ei de debut, „Songbird”, sub egida Electrecord, cu 14 piese compuse de Navi Grigore și Marian Nica.

La finalul anului 2022, NAVI și-a lansat și cel de-al doilea material discografic, „Lacrimi de Unicorn”, care este totodată și primul ei EP în limba română. Conține 6 piese indie-pop, disponibile pe toate platformele digitale de streaming și download.

În 2023, NAVI s-a întors la rădăcinile hip-hop, stil muzical cu care experimentase și în adolescență, și a colaborat cu Tonik Obiektiv la piesa “Până la ultima suflare”, al cărei videoclip a strâns peste 270.000 de vizualizări pe Youtube. A urmat colaborarea cu Domnul G, “Număr Orele”, ținând aproape echipa formată din Teodor Gemănar (producător) și Robert Bratu (regizor), care s-a dovedit rețeta unui succes organic în online.

Social Media:

www.YouTube.com/NaviSongs

www.Instagram.com/NaviSongs

www.Facebook.com/NaviSongs

www.TikTok.com/@NaviSongs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.