Tonik Obiektiv si DaffOne au lansat împreuna un nou single însoțit de videoclipul “Oda omului de rând”

0
100

Tonik Obiektiv si DaffOne au lansat împreuna un nou single însoțit de videoclipul “Oda omului de rând”.

Piesa este extrasă de pe E.P.-ul „Vibratii” ce va fi disponibil din primăvara 2024.

Versurile care îți rămân întipărite în memorie rapid au fost scrise de Tonik Obiektiv si DaffOne. Teodor Gemanar este cel care s-au ocupat de orchestrația piesei, în timp ce mix-ul și master-ul melodiei au fost realizate de catre DaffOne.

Videoclipul a fost realizat sub formă de scurt metraj, fiind regizat de Robert Bratu si Tonik Obiektiv. Scenariul scris de Tonik si Ecaterina Ioana ilustrează perfect o zi din viata „omului de rând”, reliefând că sentimentul de iubire adevărată pentru familie depășește orice piedica sau moment mai putin plăcut.

în videoclip îi putem vedem pe Ecaterina Ioana, Zian Mayson Al Hamdani, Tonik și motanul Negrila interpretând cu naturalete rolurile și dând viată acestei povesti.

Tonik Obiektiv: ”In urmă cu un an l-am cunoscut pe Marian, un om modest, familist convins și muncitor. La o cafea a inceput sa imi povestească lucruri legate de familia sa, viata lui și chiar o serie de probleme cu care se confrunta zi de zi la job, atunci am realizat ca povestea lui se aseamănă izbitor de mult cu cea a romanilor din zilele noastre. Inspirat de povestea sa am compus strofele pentru melodia Oda omului de rând, o melodie in care sincer și eu mă regăsesc..

DaffOne: „Cu Tonik colaborez de mult timp, a venit cu propunerea de a mai face un single impreuna si ca are o idee buna . Mi-a trimis proiectul, mi-a placut si am inceput sa scriu . Sincer piesa are un mesaj emotionant si speram sa atingem inimi chiar si de ‘piatra’ . E o situatie prin care toti trecem…”

Despre Tonik Obiektiv:

Tonik Obiektiv este Artist, Compozitor, Fondatorul, realizatorul si prezentatorul emisiunii online Marpha Hip Hop și moderatorul podcast-ului CGR Live. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum: Grasu XXL, Dana Marijuana, Doddy, Cristina Spatar, Guess Who, Shobby, Cortes, Roxana Andronescu (Spin), DJ Undoo, Anonim, Mr. Levy, DJ Power pe Vinil, DJ WicKeD, DJ Nasa, DJ Amily, Tigaie (Royala Mare), Angeles, Mario V, Sotto Inteso, Barac, Dizzy (Morometzii), DJ Sonia (Veritasaga), Myc Ripley (SUA), Lion Messager (Elvetia) si multi altii.

Social Media – Tonik Obiektiv:

https://www.linktr.ee/tonikobiektiv

Despre DaffOne:

DaffOne este un artist rap versatil, cu o carieră muzicală care a inceput in anul 2006. La inceputul carierei a facut parte din turpa „TOTAL” (2006-2009). In vremea aceea lucra cu Doddy, Blazon (Camuflaj), Vescan, Loyal, Richard Stan, Shobby (Codu Penal) si multi altii. A avut ocazia sa participe la show-ul televizat X Factor Romania de doua ori (2017-2020 ). A facut parte si din „Rampa de lansare” la Scandalos Music. Este inginer de sunet acreditat, facand cursuri in Los Angeles cu Wayne Waves.

Social Media – DaffOne:

https://www.instagram.com/daffoneofficial

https://www.facebook.com/DaffOneOficial

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.