Tori Amos revine cu un nou album

0
3

Tori Amos

Acest nou proiect a oferit ocazia cantaretei americane de a colabora cu celebra casa Deutsche Grammophon. O asociere foarte fericita, deoarece albumul sau este inspirat in proportie destul de mare din muzica clasica.

Dupa ce a marcat anul 2009 lansand doua albume succesive, Abnormally Attracted To Sin si Midwinter Graces, Tori Amos revine cu un nou album intitulat Night Of Hunters.

“M-am servit de temele clasice ale ultimilor 400 de ani”, explica Tori. “M-am folsit de aceasta structura muzicala pentru a spune o poveste contemporana. Personajul principal e o femeie aflata intr-o relatie amoroasa care se termina. Atunci ea va petrece o noapte care o va face sa se reinventeze pe ea insasi, permitand in paralel ascultatorului sa o urmeze in acest voiaj muzical si emotional. Una din temele principale ale discului este relatia dintre vanator si prada sa si felul in care aceste doua entitati coexista in fiecare din noi.”

Imaginea deseori asemuita cu a unui zombie a interpretei, precum si stilul de interpretare cu multe inflorituri pe linia melodica, chiar si timbrul vocal, ma duc cu gandul la Bjork . Pe voi, nu?

Albumul a fost lansat pe 19 septembrie, iar aici puteti audia toate piesele care il alcatuiesc, sub forma de preview.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.