Trupa Astero vrea sa cante in deschiderea concertului Bon Jovi din 10 iulie

0
28

Astero

Astero sunt o trupa noua de rock alternativ care si-au pus in gand sa concerteze in deschiderea celei mai faimoase formatii rock din lume, Bon Jovi, iar pentru asta au raspuns provocarii lansate de radio Rock Fm in stilul lor specific: „Wanted: Demo & Live”.

Pentru ca Astero sa-si implineasca visul si sa urce pe scena inaintea celor de la Bon Jovi, melodia lor trebuie votata pe site-ul rockfm.ro

Single-urile „Dimineata”, „Fara vina” si „Sara”, cateva dintre piesele ce se afla pe primul album semnat Astero, intitulat „Noi, voi si maimutele”, au fost inscrise in concurs.

Formatia finalista va fi aleasa in urma voturilor utilizatorilor site-ului (ponderea voturilor este de 50%) si de juriul compus din DJ-ii Rock Fm si de reprezentantii D&D East Entertainment, organizatorii concertului sustinut de Bon Jovi in Romania.

Astero a apasat pentru prima oara pedala de distors in formula stabila cu Laura la voce si ciocolata calda. Cu Jojo la corzi groase, Vlad la unele mai subtiri si Claudiu la tobe, Astero au pasit cu dreptul in lumea rock-ului alternativ romanesc.

Numele trupei Astero provine de la o anagrama a initialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironica, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate pe definirea sentimentelor si gandurilor proprii decat pe descrierea evenimentelor exterioare. In acelasi timp aster inseamna stea in greaca, ceea ce poate spune multe despre asteptarile de la viitor.

„Desi fiecare membru are experienta muzicala dobandita in alte formule, cel mai mult am evoluat si am crescut pe plan muzical si creativ din momentul in care am ajuns sa facem parte din aceeasi trupa. Fiecare dintre noi asculta genuri diferite de muzica si stilul ales de Astero – rock alternative – ne permite sa imbinam in piese influente variate si sa fim perceputi ca o trupa proaspata, originala si melodioasa”, spune Laura, solista trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.