Un clip nou de la Michael Buble “Christmas”


Michael Buble - Christmas

In plus, in topurile americane Billboard A/C, piesele semnate Buble: ‘All I Want For Christmas Is You’ si ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’, ocupa primele doua pozitii. Performanta cantaretului canadian nu a mai fost inregistrata pana acum in topurile de ‘Adult Contemporany’.

Albumul lui Michael Buble, ‘Christmas’ s-a vandut in aproape 500 000 de exemplare doar saptamana aceasta. Per total CD-ul cu piese de Craciun a acumulat vanzari de peste 1 700 000 de copii doar in Statele Unite.

La nivel global, ‘Christmas’ este un succes rasunator, vanzand pana acum 6.2 milioane de unitati. Se afla pe primul loc in topul vanzarilor de albume in Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Australia, Norvegia, Olanda, Irlanda, Argentina, Noua Zeelanda, Finlanda si Coreea.

Fanii artistului au si alte vesti bune. La sfarsitul acestei luni prin intermediul Zynga CityVille si versiunea lor pentru ‘Monopoly Meets Main Street’ – cel mai popular joc de pe Facebook cu mai mult de 50 de milioane de utilizatori lunar, potrivit www.AppData.com – il vor putea urmari pe artist.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone