Vezi legatura dintre Dan Spataru si J Balvin! Ce producator a facut super hitul Xoniei “I Want Cha”!

0
87

J Balvin si Boier Bibescu 3

Boier Bibescu

J Balvin si Boier Bibescu

J Balvin si Boier Bibescu 2

Single-ul Xoniei “I Want Cha” o colaborare cu superstarul Columbian J Balvin se bucura de success in Romania. In doar o saptamana de la premiera videoclipul are peste 800.000 de vizualizari si déjà a intrat in playlisturile televiziunilor de specialitate.

Xonia se bucura de succes nu doar in Romania dar si in America Latina, Franta, Spania videoclipul ei fiind promovat in intreaga lume. Producatorul muzical care s-a ocupat de “I Want Cha” este chiar Boier Bibescu, cunoscut publicului larg pentru super-hitul “Dan Spataru”.

“A fost o placer sa lucrez la aceasta piesa si ma bucur sa vad ca munca mea este apreciata de public! J Balvin si Xonia sunt doi artisti talentati si se potrivesc pe aceasta piesa perfect. A fost o munca de echipa in care fiecare si-a adus aportul si astfel am oferit ascultatorilor o piesa care sa le placa!” a declarat Boier Bibescu.

Bibescu face parte din gasca Hahaha Production si s-a lansat pe piata muzicala autohtona in anul 2011 cu super hitul “Dan Spataru”, in calitate de producator muzical a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley, Corina. Cele mai importante hit-uri la care a participat in calitate de producator muzical sunt: Stinge Lumina, A ta, Marfa tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.