Video: Hai la Semifinala Ultimatum Pentru Arta 2015! (Club Hangover – Bucuresti)

0
16

Semifinala UPA 2015 - Poster

Unic Production, in colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are placerea sa anunte cea de a 13-a editie a concursului Ultimatum Pentru Arta.

Competitia deschisa de rap a debutat in anul 2005 si a contribuit la promovarea unor artisti acum bine-cunocuti, precum El Nino, Gani, Mutu (Viollent), Phunk B, Phosillah, Stripes, Lu-K Beats, Tache aka TKE, Smokey, Urbankart, Faptu’Rap, Euforic, Fentam Terra, Vorba, Decku, Jianu si multi altii.

In acest an, Semifinala Ultimatum Pentru Arta va avea loc pe data de 5 aprilie, in clubul bucurestean Hangover, incepand cu ora 21. La eveniment vor participa AMC, BRIGADA CUI, CLARISMATIC & MAX, C.O.D., DAILY SMOKERS, DICE, GALAX, KALI, KANTO, KRATER, LECA, LEDO & ATM, MAGNUM CUM SHOT, MARTIANU, MIHAI BERNARD, REAS, RONIN, ROTARU, SAVA MAN, SHOBOLANU’ si SUBTIL.

Semifinala Ultimatum Pentru Arta 2015 va fi gazduita de MCoco & Dj GreWu, impreuna cu UNIC PRODUCTION CREW.

FB Event: 

https://www.facebook.com/events/1404426649859891/


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.