VIDEO – Mike Diamnodz – Et Patati, Et Patata


Mike Diamnodz - Et Patati, Et Patata

Mike Diamondz revine in atentia noastra cu videoclipul unei piese care face deja furori in Franta, Spania si Italia: ‘Et Patati, Et Patata’.

Filmarile pentru nou clip au avut loc la Buftea, au durat peste 20 de ore iar regia este semnata de Florin Botea. Videoclipul intruchipeaza visul oricarui barbat. Mike se trezeste inconjurat de femei frumoase, fiecare reprezentand o tipologie de ideal feminin: bruneta misterioasa, blonda inocenta sau roscata indrazneata care il insotesc peste tot.

In concerte, la repetitii, pana si in sedintele de spa din sauna, Mike este urmat de femei. Insa ispitele au un secret bine pazit. Se pare ca visul frumos al lui Mike se transforma intr-un cosmar cand constata ca fetele sunt niste vampiri insetati de sange. Insa, totul se termina cu bine, iar artistul se trezeste din cosmar nevatamat si linistit ca totul a fost doar o halucinatie.

Haideti sa urmarim clipul lui Mike Diamnodz – Et Patati, Et Patata impreuna mai jos.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.