Video: Sasha Lopez feat. Broono & Ale Blake – Weekend

0
86

Sasha Lopez

Daca „All my People” a fost hitul verii, cu siguranta noua melodie semnata de Sasha Lopez, impreuna cu Broono si Ale Blake, va fi hitul sfarsitului de an 2011.

Sasha a pregatit fanilor o dubla lansare: un single nou si videoclipul acestuia.

Sasha Lopez a pastrat formula de succes: piesa este produsa de artist in colaborare cu Vanotek.

Aceasta pastreaza sound-ul de club, fresh si energic ce te indeamna la petrecere, voie buna si distractie cu prietenii.

Videoclipul, regizat de catre Alex Ceausu, aduce peisaje exotice din Ibiza si cinci fete superbe care sunt in toiul unei petreceri, unde au activat butonul de repeat pe piesa „Weekend”.

Fetele reprezinta cinci tari din continente diferite, mai exact Brazilia(America de Sud), Senegal(Africa), Republica Dominicana(America Centrala), Rusia(Europa si Asia) si Thailanda(Asia).
Reprezentanta Braziliei, cea mai focoasa dintre mulatrele ce au participat la clipul lui Sasha Lopez, este imaginea vestitului club Pasha din Ibiza.

Sasha Lopez a cucerit anul acesta cu „All My People”, toate cluburile si topurile muzicale, din Sri Lanka pana in Argentina si desigur in Europa.

Artistul si echipa lui a avut parte de o vara-maraton, plina de concerte. Sasha Lopez, Broono si Ale Blake au ajuns cu show-ul lor in Spania, Portugalia, Italia, Cipru, Slovenia, Belgia, Bulgaria, Rusia, Palma de Mallorca, Croatia, Bosnia.

Artistul s-a intors recent dintr-un mini-turneu din Sri Lanka, unde a avut parte de o experienta senzationala, de la primirea organizatorilor, la reactia publicului de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.