Video: Sunrise Inc – Eselamor

Sunrise Inc - Eselamor

Cu versuri in limba spaniola, piesa “Eselamor” este compusa de catre cei 2 membri ai trupei si tot ei s-au ocupat si de productia videoclipului, care a durat aproximativ 20 de ore.

“Suntem foarte incantati pentru ca am primit sute de mesaje, de la postarea teaser-ului videoclipului, pe pagina noastra oficiala de facebook. Credem ca videoclipul se potriveste cu piesa si nu am vrut sa aiba o anumita poveste, pentru ca melodia in sine este mai degraba un sentiment, decat o poveste”, declara Sunrise Inc.

Filmarile “Eselamor” s-au realizat intr-un spatiu romantic, cu lumina difuza, iar sunetul chitarii ne duce cu gandul la noptile fierbinti de vara.

“Suntem foarte multumiti de echipa pe care ne-am creat-o in decursul ultimului an de zile, este placut sa lucrezi cu oameni care inteleg perfect ceea ce simti si ce vrei tu, cred ca asta e unul din cele mai importante aspecte ale muncii colective. De styling s-a ocupat TheMysteriousGirl.ro, iar de make-up & hair, Florina Mindu”, au adaugat baietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.