Video: Tara – Missing You

Tara - Missing You

Photo: Mihai Vasilescu

Si de acesta data, Tara reuseste sa-si surprinda placut fanii. Cele 20 de ore de filmare au dat roade, iar “Missing You” se bucura de un videoclip “hot”, care dezvaluie o noua Tara – o aparitie incendiara, care iti taie rasuflarea.

In urma cu cateva saptamani, Tara a filmat primul sau video din cariera solo, pentru single-ul “Missing You”. Astazi, artista lanseaza materialul video care o descopera intr-o ipostaza cat se poate de sexy!

“Sunt foarte multumita de rezultat. Am lucrat foarte bine cu Florin Botea, care a reusit, in acest video, sa-mi puna in valoare latura feminina si visatoare”, a declarat Tara.

Pentru cei care nu au aflat deja, la scenariul clipului a contribuit chiar Tara, iar povestea este una plina de semnificatii. Artista apare intr-o masina de epoca, inconjurata de zeci de barbati care vor sa ajunga la ea.

“La scenariu am si colaborat. Este vorba despre o metafora, masina reprezentand inima mea, in care vor sa intre zeci de pretendenti. Dar nu este loc decat pentru unul singur”, a mai povestit Tara.

Va dorim vizionare placuta:

Leave a Reply

Your email address will not be published.