Video: TWO – Fall In Love

0
11

TWO

“Fall In Love” se lansează alaturi de un lyric video inedit, ce conţine imagini din numeroase concerte susţinute in ultima vreme de baieţi, în tări precum Polonia, Dubai, Egipt, India, Rusia, Canada, Pakistan, Tunisia şi multe altele.

Dinamic şi fresh, noul single semnat TWO te duce cu gândul la vacanţă şi la calatorii, fiind piesa perfectă pentru vara 2014.

“ este prima noastră piesă în limba engleză după perioada Akcent. Este o piesă pe care am compus-o cu gândul la fanii noştri. Ne-am inspirat din toate experienţele placute, trăite de-a lungul carierei. Am pus mult suflet atunci când am compus şi sperăm să ajungă la sufletul oamenilor care o ascultă!” au declarat Mihai si Sorin.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.