Videoclip nou: Alessia – Fata Rea

0
3

Alessia - Fata Rea

Pentru videoclipul noului single, Alessia a filmat peste 16 ore intr-un studio din Bucuresti, mai multe efecte speciale fiind adaugate in procesul de post-productie. Intreaga echipa care a participat la realizarea acestui clip: make-up – Larisa Bejan, styling – Alexandru Simedru, hair styling – Georgiana Serban (Geta Voinea Factory), Hannami Shoe, coregraf – Rares Ene ; a contribuit la transformarea Alessiei intr-o fata rea veritabila, atat prin look cat si prin atitudine.

Alessia este fata rea care incearca sa-l ademeneasca pe baiatul bun, apeland la priviri provocatoare, dansuri lascive si cadouri traznite.

“Toamna aceasta se poarta fetele rele, fetele cu atitudine, care stiu ce vor si nu le e teama sa ceara ce li se cuvine. Un sfat pentru baieti, cum spune si piesa: “In cuvinte putine, misca-te bine”, adica lasati-va condusi de fete si urmati-le pentru ca ele stiu cel mai bine cum sa faca sa mearga lucrurile intr-o relatie.”, a spus Alessia.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.