Voxis lanseaza – Tell Me Everything – Audio


Voxis
Dupa To the Moon si Undeva, Voxis anunta cel de-al treilea single, Tell Me Everything. Este vorba despre o piesa compusa si produsa de George Hora, inspirata din viata reala a trupei, mai exact, de momentele prin care trecea solistul, The Gremlin, intre concerte, telefon si Ea.

Ascultand piesa poti spune multe atat despre ea, cat si despre Voxis, dar cu siguranta vei simti cu mult mai mult! Este si piesa ta! “Stii ce e ciudat? Ciudata? Legatura dintre inima si voce! Ii stim vocea lui Gremlin atunci cand vorbeste. Pe piesa asta… are alta voce. Cred ca si pulsul e altul!”, spun Voxis.

“Tell Me Everything” este naturala, exprima stari reale, este transparenta si te duce cu gandul la noptile frumoase de vara. Autenticitatea artistica a membrilor Voxis se reflecta si de aceasta data in muzica lor.
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone