Whitney Houston detronata de Lin Yu


whitney-houston
n timp ce Whitney Houston trage apa peste cariera ei muzicala prin droguri si alcool, un mic taiwanez ii “fura meseria” si nu din rautate, ci fiindca… poate. Lin Yu a dovedit in cadrul unui concurs de talent ca are vocea la fel de buna ca a lui Whitney.

Vocea tanarului concurent al concursului taiwanez de talente “Super Star Avenue”, se pare ca valoreaza 1 milion de dolari, in cazul in care va casiga intrecerea. Pe langa ca are toate sansele sa castige cecul de o valoare uimitoare, mai uimitoare este vocea tanarului solist care este identica cu cea a lui Whitney Houston.

Lin Yu, in cadrul concursului, a ales sa interpreteze celebra piesa compusa de Dolly Parton, apoi interpretata de Whitney Houston – “I Will Always Love You” si a oferit o demonstratie vocala fabuloasa, care a ridicat toti spectatorii in picioareDaca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.