Xonia lanseaza videoclipul piesei „Vino Inapoi”!

0
132

Xonia - VINO INAPOI 7

Xonia - VINO INAPOI 6

Xonia - VINO INAPOI 5

Xonia - VINO INAPOI 4

Xonia - VINO INAPOI 3

Xonia - VINO INAPOI 2

Xonia - VINO INAPOI

Xonia - VINO INAPOI 8

“Vino Inapoi” este primul single al Xoniei in limba romana si a fost produs in studiourile baietilor de la Deepcentral. In aceasta dimineata videoclipul, in regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de facebook a cantaretei.

“Vino Inapoi” vorbeste despre toate momentele de ratacire emotional, iar mesajul piesei si interpretarea ne lasa sa descoperim latura mai sensibila a Xoniei. Videoclipul filmat la finalul lunii decembrie completeaza vizual mesajul piesei.

„Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! Vino inapoi este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit sa se intoarca desi stiai ca nu se va mai intoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino Inapoi”a fost filmat in Bucuresti in fostul palat al Camerei de Comert. Pentur acest clip Xonia a pregatit o noua coregrafie de inspiratie bollywood. Piesa va avea si o versiune in limba engleza ce va fi lansata pe piata internationala in colaborare cu un artist de top.

Xonia este nascuta in Australia si locuieste in Romania de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, “My Beautiful One”, a fost cea mai difuzata piesa a anului 2010, pana in acest moment cantareata a lansat mai multe single-uri ce au intrat in topurile de specialitate. Piesele “Remember” si “I Want Cha” au fost licentiate in mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.