Dream House – Film Review and Trailer

0
8


Dream House - Film Poster

DANIEL CRAIG (Cowboys & Aliens, The Girl With the Dragon Tattoo), NAOMI WATTS (The Ring, Fair Game) şi RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Lovely Bones) sînt protagoniştii thrillerului CASA DE VIS, despre o familie care se mută într-o casă despre care nu au idee că acolo avuseseră loc cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puţin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ţinte ale ucigaşului care distrusese şi familia ce deţinuse înainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îşi lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soţia sa, Libby (Rachel Weisz) şi cu cele două fetiţe ale sale într-un orăşel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viaţă, cînd descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă şi copiii ei. Întregul oraş e convins că vinovat e soţul care le-a supravieţuit.

Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeşte de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will şi Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Alături de Daniel Craig, Naomi Watts şi Rachel Weisz, din distribuţie mai fac parte MARTON CSOKAS (Alice in Wonderland), în rolul fostlui soţ al lui Ann, Jack, ELIAS KOTEAS (The Fourth Kind), în rolul străinului misterios, Boyce, şi JANE ALEXANDER (The Unborn), în rolul doctoriţei Greeley.

Echipa de realizatori e condusă de regizorul JIM SHERIDAN (In America, In the Name of the Father), şi e formată dn scenaristul DAVID LOUCKA (House at the End of the Street), directorul de imagine CALEB DESCHANEL (The Passion of the Christ, National Treasure), editorii GLEN SCANTLEBURY (Transformers, A Nightmare on Elm Street) şi BARBARA TULLIVER (Signs, Brooklyn’s Finest), scenografa CAROL SPIER (A History of Violence, Silent Hill), creatoarea de costume DELPHINE WHITE (Bulletproof Monk, Scanners) şi compozitorul JOHN DEBNEY (Sin City, Iron Man 2). RICK NICITA şi MIKE DRAKE (The Number 23) sînt proucătorii executivi ai filmului.

Filmul e produs de JAMES G. ROBINSON (The Good Shepherd, Exorcist: The Beginning) şi DAVID ROBINSON (Georgia Rule, Sydney White), de la casa de producţie Morgan Creek, precum şi de DANIEL BOBKER (The Brothers Grimm, The Skeleton Key) şi EHREN KRUGER (The Ring, The Skeleton Key). 


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.