Mammuth – Film Review

0
1

Mammuth Movie Poster

Serge Pilardos a muncit de la 16 ani si nu a avut niciodata vreo zi de concediu medical, insa, atunci cand ajunge la varsta de 60 de ani si decide sa se pensioneze, constata ca unii dintre angajatori au omis sa achite contributiile la fondul de pensii si acum risca sa piarda o multime de bani daca nu recupereaza documentele oficiale ce atesta perioadele lucrate de el la fostele servicii. Incurajat de catre sotia lui Catherine, Serge se urca pe motocicleta lui din anii ’70, de la care provine porecla Mammuth, pornind intr-o calatorie de-a lungul si de-a latul Frantei pentru a obtine actele ce ii lipsesc de la dosarul de pensie.

In timpul acestei inedite excursii, Serge Pilardos intalneste vechi prieteni, fosti colegi si rude despre a caror existenta uitase, nepoata lui ajutandu-l sa inteleaga ca nu este prea tarziu ca sa isi ia viata de la capat si sa traiasca din plin fiecare moment. Hartuit de amintirea primei lui iubite pe nume Yasmine, care a decedat din cauza unui dramatic accident de motocicleta petrecut cu multi ani in urma, Serge le demonstreaza tuturor ca l-au judecat gresit atunci cand l-au catalogat drept un imbecil incult.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.