The Walk – Film Review

0
15

The Walk

Doisprezece oameni au păşit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene.

Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Robert Zemeckis, regizorul magistral al capodoperelor Forrest Gump, Cast Away, Back to the Future, Polar Express sau Flight, foloseşte din nou o tehnologie revoluţionară pentru a reda o poveste emoţională, centrată pe personaje puternice. Datorită tehnicilor vizuale novatoare şi vrăjitoriei IMAX® 3D, The Walk-Sfidează limitele este un film cu adevărat pentru marele ecran, o şansă a spectatorilor de a încerca efectiv senzaţia de a ajunge la nori.

TriStar Pictures prezintă, în asociere cu LStar Capital, o producţie ImageMovers, The Walk-Sfidează limitele, în care îi vom vedea pe Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon şi James Badge Dale. Regia îi aparţine lui Robert Zemeckis, iar producţia lui Steve Starkey, Robert Zemeckis şi Jack Rapke. Scenariul a fost scris de Robert Zemeckis & Christopher Browne, după cartea “To Reach the Clouds” de Philippe Petit.

Producătorii executivi sunt Cherylanne Martin, Jacqueline Levine şi Ben Waisbren. Imaginea a fost realizată de Dariusz Wolski, ASC, scenografia de către Naomi Shohan, iar montajul de către Jeremiah O’Driscoll. Designerul de costume este Suttirat Larlarb. Kevin Baillie a fost coordonatorul de efecte vizuale. Muzica a fost compusă de Alan Silvestri.

Un film foarte bun de vizionat la cinema alaturi de prieteni, va invit mai jos sa vizionati trailerul acestui film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.