(VIDEO) Vezi cu a fost la filmarea videoclipului Alinei Eremia – „A fost o nebunie”

0
21

Alina Eremia - A fost o nebunie

Lansat în data de 3 septembrie, „A fost o nebunie”, single-ul Alinei Eremia cucereşte topurile muzicale şi inimile fanilor, iar pe canalul YouTube a înregistrat deja şase milioane de vizualizări! Piesa are un sound fresh şi versuri scrise integral, în premieră, chiar de Alina şi în care artista descrie paşii unei poveşti de dragoste zbuciumate, între doi oameni care se uită treptat.

Alina Eremia este foarte mândră de faptul că a scris de la cap la coadă versurile noii ei piese, mai ales că s-a inspirat din realitatea multor relaţii care se clatină şi care sunt ameninţate de o ruptură iminentă. Astazi avem ocazia sa vedem cum a fost in spatele camerelor de filmat si povestile din culisele videoclipului ‘A fost o nebunie’.

Despre videoclipul piesei „A fost o nebunie”, Alina recunoaşte că a vrut foarte mult să fie unul de stare şi nu unul de imagine, iar pentru acest lucru a avut încredere totală în Bogdan Daragiu, regizorul noului ei clip şi care s-a dovedit că a înţeles perfect ce şi-a dorit artista de la el. În ceea ce priveşte ţinutele abordate în videoclip, artista spune că au fost special gândite ca un element surpriză care a completat ideal mesajul noului single.

În clasamentul realizat de Deezer Romania, „A fost o nebunie” s-a dovedit a fi mai ascultată decât piesele celebre ale unor artişti internaţionali, care au încins boxele party-urilor verii de pe tot globul! Astfel, Alina a fost urmată în top de Major Lazer şi DJ Snake, cu piesa „Lean On”, în timp ce artistul canadian Justin Bieber cu piesa „What Do You Mean?” i-a urmat abia pe locul nouă. Noul single este deja in playlisturile radio-urilor si in clasamentele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.