Apple vanzari record

0
22

iPhone 6

Directorul general al companiei, Tim Cook, a anunţat că livrările modelelor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus ar fi putut fi chiar şi mai ridicate în cazul în care compania ar fi avut la dispoziţie mai multe telefoane.

În 2013, Apple a vândut peste nouă milioane de iPhone 5S şi 5C în primul weekend, după ce modelele au fost scoase la vânzare. Modelele iPhone 5S şi 5C au diagonala ecranului mai mare decât versiunile lansate pe piaţă anul trecut.

Analiştii estimau în primul weekend vânzări de până la zece milioane de iPhone-uri, după ce Apple a înregistrat un număr record de precomenzi – patru milioane – în 12 septembrie, ziua în care s-a dat startul precomenzilor.

Luni, la bursa de la New York, acţiunile Apple au închis în creştere cu aproape 1%, la 101,06 dolari. Anul acesta, titlurile companiei au urcat la bursă cu 26%.

Noile iPhone-uri au fost vândute în SUA, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore şi Marea Britanie. Din 26 septembrie, modelele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi vândute în alte 20 de ţări, a anunţat Apple, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.