ASUS EP121 cu Windows 7 si ecran de 12.1 inch

0
11

ASUS EP121

Din punct de vedere al aspectului, ASUS EP121 seamănă puţin cu modelul Transformer, având aceeaşi grosime de 17 mm. Partea din spate este acoperită cu material plastic texturat, ce oferă o aderenţă bună şi maschează urmele de amprente.

Ecranul foloseşte un panou cu matrice de tip EFS, o tehnologie similară celei IPS, întâlnită de obicei la televizoare LCD şi unele modele de monitoare pentru PC. Ecranele cu tehnologie EFS sunt caracterizate prin unghiuri de vizibilitate excelente şi o foarte bună calitate a imaginii, trăsături caracteristice de altfel şi tehnologiei IPS. Avantajul este dat de posibilitatea atingerii unui timp de răspuns semnificativ îmbunătăţit, ce se traduce printr-un efect de ghosting mult redus în cazul tehnologiei EFS.

Interfaţa capacitivă răspunde foarte bine la comenzi, iar pentru mai multă precizie decât este posibil în mod normal cu ajutorul degetelor avem la dispoziţie şi un stylus, ascuns în partea din spate, sub colţul din dreapta sus a ecranului.

Acumulatorul Li-Ion de 34 Wh promite o autonomie de 4-5 ore, rezonabil pentru o tabletă suficient de performantă pentru a rula Windows 7, un sistem de operare creat până la urmă pentru sisteme desktop PC şi laptop.

Exemplarul testat de noi este înzestrat cu un procesor Intel Core i5 U470, un model cu eficienţă energetică ridicată creat special pentru ultra-portabile, tactat la 1.33 GHz. În cele câteva minute avute la dispoziţie pentru testare am remarcat performanţe destul de bune, situate peste nivelul unui netbook bazat pe platforma Intel Atom.

Cum nu puteau fi doar părţi pozitive ajungem şi la un aspect mai puţin plăcut, anume greutatea de 1.14 Kg, ce face din tableta ASUS EP121 un accesoriu incomod de ţinut în mână pentru perioade mai mari de câteva minute, relateaza go4it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.