Audi va produce e-biciclete

0
0

Audi e-Bike

Audi a construit un prototip de bicicleta digitală, numită Audi e-Bike Wothersee.Bicicleta va fi echipată cu un un touchscreen care se va putea conecta la smartphone-ul ciclistului, permiţându-i acestuia diverse “jocuri”.

Iubitorii de gadgeturi care nu se pot despărţi de tehnologie nici măcar atunci când ies la o plimbare cu bicicleta au primit o veste bună din partea producatorului auto Audi. Compania s-a pus pe fabricat biciclete deştepte.

Astfel, imaginile înregistrate de camera de pe cască sunt încărcate pe internet în timp real, via smartphone. Fiecare schemă făcută de ciclist îi va aduce puncte şi, pe măsură ce experienţa acestuia creşte, se amplifică şi dificultatea trucurilor propuse.

E-bicicleta Audi are un design inspirat din cursele auto, cu un centru de greutate jos şi cu un motor de 3 cai putere alimentat de baterii litiu-ion, ne relateaza rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.