Cel putin 65.000 de telefoane cu Google Android se vand intr-o zi

1
3

HTC Magic VodafoneSteve Jobs ştia foarte bine ce spune când declara că Google este cel mai mare rival al Apple pe piaţa telefoanelor mobile. Şi nu vorbim doar de piaţa Nord Americană, ci de toate pieţele dezvoltate, inclusiv Europa.

După spusele lui Eric Schmidt, bun prieten cu Steve Jobs de altfel, într-o singură zi se vând peste 65.000 de telefoane cu sistem de operare Google Android. Conform acestuia, la ora actuală sunt vândute 34 de modele diferite în 49 de ţări din întreaga lume.

În aceste condiţii, Google Android va depăşi în curând iPhone-ul ca şi cotă de piaţă. Conform unor surse, Android-ul are chiar o cotă de piaţă mai mare în Statele Unite, unde cel mai popular smartphone rămâne BlackBerry-ul.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.