Cele mai asteptate jocuri din 2014

0
12

Game

Destiny este genul de joc care pur și simplu te atrage prin unicitate. Este un FPS, cu aspect RPG, cooperativ, într-o lume open world în care cauți tone și tone de Loot. Să mai adăugăm că totul se petrece într-o lume post-apocaliptică în care tu și alți câțiva sunteți ultimii protectori ai umanității? Sau să mai spunem că se zvonește că lumea este imensă, fiind tot timpul ceva de făcut sau explorat, la care adăugăm și elementul de MMO-RPG? Sunt multe criterii pentru care acest joc merită jucat și așteptat în 2014.

Titanfall este jocul care ne-a surprins pe toți. Dezvoltat de geniile din spatele seriei Call of Duty Modern Warfare, foștii Infinity Ward, actualii Respawn Entertainment, jocul combină un pic de Mirrors Edge, cu FPS-ul tipic pentru seria COD și roboți gigantici. Da, roboți gigantici pe care îi controlezi și în multiplayer, făcând experiența și mai atractivă pentru pasionații genului.

Genul MOBA, terminologie instituită de Riot Games, este din ce în ce mai popular, jucătorii fiind împărțiți acum în jucători de League of Legends și DOTA 2. Ei bine, acest lucru se va schimba odată cu lansarea lui Heroes of the Storm, unul din jocurile cu care Blizzard dorește să detroneze supremația celor de la Riot când vine vorba de cel mai jucat MOBA de pe piață.

Seria Witcher este destul de populară în România, fiind unul dintre cele mai lăudate și aduse în discuție jocuri de către gameri, când vine vorba de PC gaming. Totuși, 2014 ne rezevă ultima aventură a Witcherului și se pare că cei de la CD Project Red vor să se depășească cu acest titlu din toate punctele de vedere.

Hideo Kojima riscă mult cu acest joc. Bine, nu este prima dată când geniul japonez care confundă jocurile cu filme face asta. David Hayter nu mai este vocea lui Snake, de exemplu. Dar, dacă aruncăm o privire în trecut, mai exact la Metal Gear Solid 2, creatorul seriei are prostul obicei să ne surprindă încă din primele minute de joc, adăugând ceva despre care nici măcar nu am auzit.

Seria Thief a intrat într-un con de umbră cu mulți ani în urmă, doar ca recent să fie readus sub lumina reflectoarelor și să fie anunțat pentru 2014. Fanii hard-core ai jocului nu sunt atât de entuziaști, datorită unor mecanici mai “next gen” pe care producătorul le-a implementat, precum QTE-urile.

Watch Dogs era de departe unul din cele mai anticipate jocuri, Ubisoft a decis să amâne lansarea lui până în 2014. Cu toate astea, avem un tilu care promite o lume în care să te joci de-a hackerul cu o tonă de acțiune și elemente interactive. Numai când te gândești că poți să îți hack-uesti drumul și să preiei controlul rețelei de telecomunicații sau electrice a orașului te incită.

Viitorul sună bine pentru împătimiții aventurilor virtuale și ai împușcăturilor pe ecranul sistemului de gaming. Promisiuni sunt multe, se vede din acest top cele mai anticipate jocuri video în 2014, să sperăm că avem și motiv să ne bucurăm și, sper, să fim și uimiți. Cine știe, poate 2014 ne rezervă următorul Minecraft sau GTA killerul. Poate chiar o adopție în masă a lui Oculus Rift, mai ales că John Carmak este la cârma proiectului, scrie PlayTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.