Facebook doreste sa achizitioneze un sistem specializat in navigatie

0
12

Mark Zuckerberg - Facebook

Discuţiile au început în urmă cu şase luni, iar în prezent are loc o analiză detaliată a Waze.

Waze foloseşte semnale transmise de smartphone-urile membrilor pentru a genera hărţi şi date despre trafic, pe care le pune la dispzoiţia altor utilizatori. Serviciile companiei asigură astfel date în timp real privind traficul.Reprezentanţi ai Waze au refuzat să comenteze asupra informaţiei.

Waze şi Facebook au încheiat un parteneriat în octombrie 2012, când compania israeliană a lansat o variantă îmbunătăţită care permite utlizatorilor să furnizeze informaţii despre traseul lor prietenilor de pe Facebook.

Achiziţia ar fi a treia în Israel pentru Facebook. Compania americană a cumpărat Snaptu în 2011 pentru 70 de milioane de dolari şi Face.com în 2012 pentru 60 de milioane de dolari.

În ultimul an, Waze şi-a triplat baza de utilizatori la 45 de milioane, iar în martie aplicaţia companiei a fost descărcată de 1,5 milioane de utilizatori, scrie rtv.net


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.