Google vrea sa lanseze o tableta si un smartphone


Google INC

Potrivit site-ului Daily Mail, telefonul va avea un ecran flexibil, o carcasă de ceramică şi chiar capacitatea de recunoaştere a gesturilor. Utilizatorii aşteaptă cu nerăbdare noul model de telefon şi de tabletă, aceasta fiind considerate primele gadgeturi create exclusiv de Google, după ce a mai colaborat în trecut cu LG şi Samsung pentru telefoanele şi tabletele Nexus.

Zvonurile despre noul telefon au apărut în urma unor declaraţii ale directorilor Google care, în momentul în care au cumpărat compania Motorola, au spus că va mai dura între 12 şi 18 luni până ce toate modele de telefoane Motorola aflat deja în dezvoltare se vor lansa. Doar după această perioadă Google va putea lansa produse proprii. Această perioadă va coincide cu următoare conferinţă a dezvoltatorilor Google, ce va avea loc în luna mai.

Chiar dacă compania nu a oferit informaţii oficiale despre produs, Larry Page, unul dintre directorii Google a declarat că „în era ecranelor tactile există foarte multe posibilităţi”. El a vorbit depsre principala problemă a smartphone-urilor din ziua de azi, autonomia bateriei.

Chiar mai mult, el a declarat că atunci când scapi telefonul pe jos acesta nu trebuie să se crape. Page a adăugat că încărcarea aparatelor este o mare bătaie de cap, ceea ce a dus pe mulţi utilizatori cu gândul la faptul că Google va include posibilitatea de încărcare wireless a telefonului.

Utilizatorii sunt de părere că noile gadgeturi vor fi lansate în acelaşi timp cu noul iPhone şi iPad. Ele vor fi lansate tot în primăvară şi vor avea un concurent pe măsură, Google, citat de RTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone