HTC Mondrian ar putea rula Windows Phone 7 la 1,3 GHz


HTC MondrianImaginea de mai jos ar putea fi cea a terminalului HTC Mondrian. Detaliile despre telefonul inteligent ce nu a fost anunţat oficial au fost scoase la iveală de cei de la XDA Developers. Ei au scormonit într-un fişier ROM al sistemului de operare Windows Phone 7, scăpat pe Internet. Mondrian ar putea fi primul terminal de la HTC ce va rula noul sistem de operare mobil de la Microsoft şi din multe puncte de vedere el pare să fie un dispozitiv premium. Ecranul de 4.3″ va avea rezoluţia de 480×800, iar procesorul Qualcomm Snapdragon din dotare este tactat la 1,3 GHz.
Imaginea, extrasă dintr-unul din fişierele de sistem, ar putea să fie a terminalului nostru sau cea a unui telefon generic cu Windows Phone 7. Tastatura QWERTY fizică lipseşte, însă ecranul este destul de generos pentru una virtuală. Chipset-ul de la Qualcomm este versiunea pe 45 nm a celui întâlnit în Toshiba TG01 . El consumă însă cu 30% mai puţin. Sperăm ca HTC să nu aştepte sfârşitul anului pentru a anunţa terminalul Mondrian. Ar putea fi puşi în situaţia să vorbească despre un telefon binecunoscut de toată lumea.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone