In 2017 Norvegia va renunta radioul FM


Radio FM

„Este o zi importantă pentru toți cei care iubesc radioul. Decizia ministerului ne va permite să be concentrăm resursele și mai mult pe ceea ce este important, adică să oferim ascultătorilor un conținut de calitate și o mai mare diversitate a conținutului radio”, a declarat Thor Gjermund Eriksen, șeful postului public de radio și televiziune NRK.

În Norvegia, acoperirea radioului digital a depășit-o deja pe cea FM. 22 de posturi de radio cu acoperire națională transmit digital, în timp ce numai cinci mai sunt în FM. Norvegia a început trecerea la digital încă din 1995, iar 56% din populația țării ascultă radio digital în fiecare zi, arată o cercetare TNS Gallup, scrie PaginadeMedia.ro

Inca in Romania nu se poate renunta asa usor inca la noi se lanseaza posturi de radio sau isi fac modificari de nume la unele posturi de radio mai vechi, ca si un exemplu ii si televiziunea digitala terestra romanu de la tara care se uita la tvr si inca cateva posturi cu o mica antena de prin iunie nu va mai putea receptiona doar TVR1 pana anul viitor, la noi in Romania cu modificari majore aduse radioului in FM sau sa treci la televiziunea analogica terestra la televiziunea digitala terestra ii o cale foarte lunga si anevoioasa.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email