Microsoft va prezenta in curand prima tableta cu Windows 8


Windows 8

Chiar dacă în urmă cu puţin timp, CEO-ul Microsoft Steve Ballmer afirma că Windows 8, viitorul sistem de operare Microsoft pentru PC-uri şi dispozitive ARM nu va fi lansat mai devreme de anul 2012, iată că această afirmaţie a fost între timp retractată iar în programul companiei se prefigurează chiar şi o demonstraţie live cu acest sistem de operare.

Prezentarea ar urma să aibă loc chiar săptămâna viitoare, cu ocazia evenimentului All Things D conference şi apoi la Computex, programat să înceapă pe 31 mai. Microsoft va demonstra o versiune timpurie de Windows 8 pentru dispozitive ARM, rulând pe o tabletă construită în jurul platformei NVIDIA Tegra.

Deşi reprezentanţii Microsoft au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, cert este că nici nu au negat zvonurile aflate în circulaţie. CEO-ul Steve Ballmer s-a arătat ceva mai entuziast, lăsând să se înţeleagă că lansarea cât mai rapidă a platformei Windows 8 este tratată cu maximă prioritate de către Microsoft, în speranţa de a profita cât mai mult de pe urma creşterii explozive de care se bucură momentan piaţa tabletelor.

Din păcate, complexitatea crescută a versiuni X86 de Windows 8, vânzările foarte bune de care se bucură Windows 7 şi interesul foarte mare pe care îl prezintă piaţa tabletelor pentru Microsoft ar putea însemna că lansarea versiunii pentru PC a sistemului de operare Windows 8 va întârzia destul de mult, având loc probabil undeva în decursul anului 2012, relateaza go4it.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email