Microsoft va prezenta in curand prima tableta cu Windows 8

0
12

Windows 8

Chiar dacă în urmă cu puţin timp, CEO-ul Microsoft Steve Ballmer afirma că Windows 8, viitorul sistem de operare Microsoft pentru PC-uri şi dispozitive ARM nu va fi lansat mai devreme de anul 2012, iată că această afirmaţie a fost între timp retractată iar în programul companiei se prefigurează chiar şi o demonstraţie live cu acest sistem de operare.

Prezentarea ar urma să aibă loc chiar săptămâna viitoare, cu ocazia evenimentului All Things D conference şi apoi la Computex, programat să înceapă pe 31 mai. Microsoft va demonstra o versiune timpurie de Windows 8 pentru dispozitive ARM, rulând pe o tabletă construită în jurul platformei NVIDIA Tegra.

Deşi reprezentanţii Microsoft au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, cert este că nici nu au negat zvonurile aflate în circulaţie. CEO-ul Steve Ballmer s-a arătat ceva mai entuziast, lăsând să se înţeleagă că lansarea cât mai rapidă a platformei Windows 8 este tratată cu maximă prioritate de către Microsoft, în speranţa de a profita cât mai mult de pe urma creşterii explozive de care se bucură momentan piaţa tabletelor.

Din păcate, complexitatea crescută a versiuni X86 de Windows 8, vânzările foarte bune de care se bucură Windows 7 şi interesul foarte mare pe care îl prezintă piaţa tabletelor pentru Microsoft ar putea însemna că lansarea versiunii pentru PC a sistemului de operare Windows 8 va întârzia destul de mult, având loc probabil undeva în decursul anului 2012, relateaza go4it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.