Nokia N8

0
21

NokiaN8-China
Deşi a fost anunţat oficial încă din luna februarie, Nokia N8 nu a ajuns nici acum în magazine . În schimb, rapizi şi pe fază cum îi ştim, chinezii au lansat deja propriul N8, un telefon care încearcă să fie o copie fidelă a originalului.

N8-ul chinezesc pare să fie copilul nimănui. Se numeşte N8-00 şi nu este însoţit de numele niciunui producător. Este firesc, de altfel. Cine ar vrea să-şi asume responsabilitatea copierii unui model de telefon mobil?

La o primă vedere se poate spune că versiunea chinezească de N8 este o copie destul de reuşită. Construcţia este destul de bine reprodusă după modelul original. Chiar şi interfaţa sistemului de operare copiază în amănunt Symbian-ul.
Dotările tehnice deja sunt mai puţin importante. Să spunem totuşi că dispozitivul chinezesc are un touchscreen de 3 inch, Bluetooth, cameră foto VGA şi radio.

Copia lui Nokia N8 se află la vânzare pe site-ul Deal Extreme. Cei care nu-şi permit originalul dar vor să arunce banii pe o copie, o pot avea pentru doar 100 de dolari . Dacă cei de la Nokia ar lansa mai repede pe piaţă telefoanele pe care le anunţă, numărul acestor copii ar scădea drastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.