Nokia N8


NokiaN8-China
Deşi a fost anunţat oficial încă din luna februarie, Nokia N8 nu a ajuns nici acum în magazine . În schimb, rapizi şi pe fază cum îi ştim, chinezii au lansat deja propriul N8, un telefon care încearcă să fie o copie fidelă a originalului.

N8-ul chinezesc pare să fie copilul nimănui. Se numeşte N8-00 şi nu este însoţit de numele niciunui producător. Este firesc, de altfel. Cine ar vrea să-şi asume responsabilitatea copierii unui model de telefon mobil?

La o primă vedere se poate spune că versiunea chinezească de N8 este o copie destul de reuşită. Construcţia este destul de bine reprodusă după modelul original. Chiar şi interfaţa sistemului de operare copiază în amănunt Symbian-ul.
Dotările tehnice deja sunt mai puţin importante. Să spunem totuşi că dispozitivul chinezesc are un touchscreen de 3 inch, Bluetooth, cameră foto VGA şi radio.

Copia lui Nokia N8 se află la vânzare pe site-ul Deal Extreme. Cei care nu-şi permit originalul dar vor să arunce banii pe o copie, o pot avea pentru doar 100 de dolari . Dacă cei de la Nokia ar lansa mai repede pe piaţă telefoanele pe care le anunţă, numărul acestor copii ar scădea drastic.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone