Oferta cu internet nelimitat in 4G la Telekom

0
54

Telekom Romania

Grupul Telekom România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicaţii fixe şi mobile, a lansat discret o ofertă-şoc, pe care are însă în plan să o transforme într-un element central al campaniilor sale de promovare, cu speranţa că va reuşi să răvăşească piaţa şi să pună capăt declinului înregistrat de baza de clienţi după rebrandingul din 2014: acces nelimitat la internet, fără limită de trafic, prin tehnologia 4G pentru toate abonamentele noi şi pentru contractele prelungite sau portate (transferate cu păstrarea numărului) din alte reţele – opţiune care practic face ca principalul diferenţiator între planurile tarifare să devină smartphone-ul achiziţionat şi preţul acestuia.

“Opţiunea Net nelimitat presupune internet de mare viteză, fără limitare, la viteze 4G fără limită de trafic, şi fără cost adiţional”, conform datelor furnizate de agenţii de vânzări din magazine şi din call-centere. “Opţiunea se activează automat şi este disponibilă la toate planurile tarifare din portofoliul Telekom : Mobil 7, Mobil 7 fără telefon,10,12,13,15,17,20, şi Mobil 25”.

Singura limitare impusă de Telekom este legată de rezoluţia la care poate fi accesat conţinutul video, limită care este stabilită la “o rezoluţie de maxim 480p pentru conţinutul de video streaming”, respectiv o viteză de descărcare a datelor de 1,5 Mbps.

Oferta, care a fost lansată în data de 15 octombrie, cu o perioadă iniţială de valabilitate de 3 luni (până în 15 ianuarie 2018), a provocat rumoare în piaţă, chiar dacă grupul a încercat să ţină sub control răspândirea informaţiilor.

În magazine, spre exemplu, broşurile disponibile cu oferta de servicii a Telekom nu includ date despre opţiunea Net Nelimitat. “Noua ofertă nu a fost încă tipărită”, spun angajaţii din reţeaua de magazine Telekom şi Germanos atunci când li se solicită detalii. “Oferta este activă, putem semna un contract în aceste condiţii”, adaugă ei, scrie ZF.ro

Cam la toate companiile de telefonie mobila internetul ar trebuii sa fie nelimitat daca doresc sa isi atraga cat mai multi clienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.