Samsung Champ – campion la autonomie si accesibil ca pret

Samsung Champ C3300 1
Samsung Champ C3300 2A fost o vreme când pentru un telefon cu ecran touch dădeai un salariu peste medie, acum însă oricine îşi poate permite un asemenea gadget. Noul Samsung C3300K Champ este cel mai potrivit exemplu – chiar dacă preţul nu a fost anunţat, sud-coreenii spun că urmăresc să obţină succesul pe care l-au reportat cu Samsung Star (cel mai vândut telefon Samsung din 2009).
Pe lângă ecranul tactil de 2.4 inch şi rezoluţie QVGA, Samsung Champ mai are în dotare player MP3, radio, slot microSD, Bluetooth 2.1, accelerometru şi cameră foto de 1.3 MP. Software-ul vine îmbogăţit cu servicii de socializare virtuală şi aplicaţie de simulare a apelurilor (Fake Call). Bateria are 1000 mAh şi, conform specificaţiilor de pe hârtie, oferă o autonomie de până la 12 ore în convorbiri.Samsung Champ va deveni disponibil la nivel global în începând cu luna iunie a acestui an.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.