Sony Bravia 4K cel mai scump televizor din Romania

0
13

Sony Bravia 4K

„Aducem pentru prima oară în România un televizor 4K. Preţul acestui produs include şi servicii premium de instalare şi consultanţă şi ani adiţionali de garanţie. Preţul este de 26.000 de euro”, a declarat Lucian Rădulescu, director Sony România.

Cu diagonala de 2 metri şi 13 centimetri, ecranul televizorului este imens şi permite vizionarea de imagini în format 2D şi 3D, la o rezoluţie de patru ori mai mare decât televizoarele full HD. Imaginea clară şi unghiul extins de vizualizare dau senzaţia că te afli într-un cinematograf.

„Pentru o experienţă cât mai reală, intenţia Sony fiind aceea de a mişca clientul, de a mişca vizionarea şi a o duce mai aproape de experienţa cinematografică”, a adăugat Lucian Rădulescu.

Sistemul performant de sunet include 10 boxe. În ciuda preţului, reprezentanţii Sony România se aşteaptă să aibă cumpărători.

„Probabil că 10-15 bucăţi vor fi achiziţionate de clienţii care apreciază ultima tehnologie în materie de televizoare”, a mai spus director Sony România.

În preţ sunt incluse şi câteva servicii premium. Cumpărătorii vor beneficia de consultanţă, livrare şi instalare gratuită a televizorului şi de suport tehnic personalizat, în funcţie de caracteristicile spaţiului unde va fi amplasat, scrie RTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.