Sony Ericsson W8 – Review


Sony Ericsson W8

Modelul nu este foarte diferit de XPERIA X8 şi ne întâmpină cu un ecran touchscreen capacitiv, cu diagonală de 3 inch şi rezoluţie 320 x 480 pixeli.

La capitolul hardware putem enumera un procesor Qualcomm MSM7227 la 600 MHz şi 168 MB memorie RAM, configuraţie la care se pretează doar mai vechiul Android 2.1, împreună cu interfaţa Timescape UI. Chiar dacă este bazat pe un sistem de operare învechit, Sony Ericsson W8 reprezintă un pas important pentru seria Walkman, fiind primul model bazat pe un sistem de operare Google.

Sony Ericsson W8 pune la dispoziţie o cameră foto de 3.2 MP, modul radio FM, receptor A-GPS, conectivitate Bluetooth, 3G şi WiFi, iar pachetul cu accesorii include un set de căşti prevăzut cu mufă jack 3.5 mm. Memoria internă este limitată la 128 MB, dar putem extinde capacitate de stocare cu până la 16 GB, prin ataşarea unui card microSD.

Sistemul de operare Android 2.1 ne pune la dispoziţie un web browser bazat pe API-ul WebKit, cu funcţie pan & zoom, respectiv acces la serviciile Google Search şi Android Market.

Lista aplicaţiilor instalate continuă cu Google Maps, Google Mail, Google Latitude şi client de mesagerie instant.Sony Ericsson W8 măsoară 99 x 54 x 15 mm, cântăreşte 104 grame şi este disponibil în versiuni de culoare bazate pe albastru azur, roşu şi portocaliu, deocamdată doar în ţările asiatice.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.